Pucéran rohant ki az utcára a zavart férfi

A nyílt utcán vágta le a péniszét egy konyhakéssel

Vélhetően mentális problémákkal küzd az a férfi, aki fényes nappal anyaszült meztelenül kirohant az utcára, majd néhány méterre a házától egy konyhakéssel levágta a saját péniszét.

2013.05.23 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egyelőre a rendőrség sem tudott pontos magyarázatot adni a történtekre, mindössze annyit közöltek a sajtóval, hogy valószínűleg mentális problémákkal küzd az a 43 éves férfi, aki a minap megcsonkította saját magát. Az angliai Cornwall körzet egyik városában, Penrynben történt a vérfagyasztó eset: a férfi anyaszült meztelenül kirohant az utcára, a járókelők döbbent tekintetétől kísérve, majd néhány méter megtétele után egy konyhakéssel lemetszette a péniszét. Ezek után - mint aki jól végezte dolgát - visszament a házába.

A döbbent járókelők azonnal értesítették a rendőrséget és a mentőket, előbbiek igyekeztek lefogni a férfit addig, amíg megérkezett a szakszerű segítség. A zavart illetőt súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - számolt be a Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.