Botrányt kavart a képviselői javaslat

Prűd oroszok: még az orális szexet is betiltanák

A közelmúltban elfogadott, többek közt a homoszexualitást tiltó törvény kiegészítéseként az egyik orosz képviselő az orális szex betiltását is javasolta, mert az "veszélyes a kiskorúakra".

2013.06.24 09:04ma.hu

Alaposan felborzolta a kedélyeket Elena Mizulina javaslata, amely a nemrégiben elfogadott új orosz törvényhez kapcsolódóan további erkölcsrendészeti szigorításokat tartalmazott. Az Állami Duma családbizottságának vezetője azt mondta, hogy a homoszexualitás törvény általi tiltása mellett az orális szexet is büntetendővé tenné. A meleg és leszbikus kapcsolatok nyilvános vállalását, illetve ezen kapcsolatok népszerűsítését a törvény az indoklás szerint azért tiltotta meg, mert rossz hatással van a kiskorúakra.

A képviselőnő javaslata azonban átlépett egy olyan határt, amitől inkább nevetségessé vált az ügy. Az egyik népszerű televíziós személyiség, Xenia Szobcsak a Twitteren azt kérdezte: "Mi lesz a következő? Tilos lesz nyilvánosan csokifagyit nyalni? Az is lehet, hogy a következő tilalom a nyalókára fog vonatkozni, mint a társadalomra romboló hatású tevékenységre" - háborgott.

Mit is mondhatnánk: nagy szívás lenne...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.