Akár börtön is járhat az illegális aktusért

Pucérkodni szabad, szexelni nem: büntetnek a nudistastrandon

Egy nudistastrandon teljesen megszokott látvány, ha valaki meztelenül mászkál - sőt, egyenesen elvárt viselkedés -, azt azonban nem nézik jó szemmel, ha a pőreség felszítja a vágyakat és szexbe torkollik a napozás.

2013.07.29 17:20MTI

Pénz- vagy börtönbüntetéssel számolhatnak ezentúl azok, akik szexuális együttlétbe bonyolódnak a horvátországi Rovinj nudista strandján. A városvezetés szerint a település kedvelt nudista strandja, Punta Kriz átlépte a "jó ízlés" határát, ezért a strandon folytatott szexuális aktusért akár ötezer kuna (csaknem kétszázezer forint) büntetés vagy harminc nap elzárás járhat.

A magamutogatást és kukkolást 500-2000 kunás (20-80 ezer forintos) bírsággal vagy 20 nap fogházzal büntethetik.

Fotó: freedigitalphotos.net

"A gond akkor kezdődött, amikor a nudizmust kapcsolatba hozták a szvingerekkel és a melegekkel. Nem akarjuk betiltani a nudizmust, de Punta Kriz nyilvános strand, ahol gyerekes családok és idősebb emberek is megfordulnak" - mondta el Marija Rocco Crnjac sajtószóvivő a Vecernji list című lapnak. Az emberek nem érzik jól magukat, ha állandóan szexuális ajánlatokkal zaklatják őket strandolás közben - tette hozzá a szóvivő.

A Punta Kriz strandot évek óta a szvingerek paradicsomaként tartják számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.