A hátsó ülésen szeretkeztek

Taxiban szexelő pár okozott majdnem tömegbalesetet

Kis híján tömeges balesetet okozott egy begerjedt páros, akik egy taxi hátsó ülésén estek egymásnak, nem zavartatva magukat attól, hogy bárki beláthat az ablakon. Mindezt egy forgalmas autópályán.

2013.09.05 07:29ma.hu

Nem sok hiányzott hozzá, hogy tömegbaleset történjen egy shanghaji autópályán, ugyanis egy begerjedt pár nem bírta ki hazáig, már az őket szállító taxiban egymásnak estek a hátsó ülésen. Természetesen a mellettük elhaladók már a hátsó szélvédőn át jól láthatták, mi folyik a kocsi belsejében, amikor pedig egyvonalba értek a taxival, kivétel nélkül mindenki figyelmét lekötötte a fülledt jelenet - akár autóval, akár motorral közlekedett.

Fotó: weibo.com

"A szomszédos sávban voltam és láttam, hogy csókolóznak és fogdossák egymást" - mesélte az egyik szemtanú. Mivel a sor viszonylag lassan araszolt, még arra is volt ideje, hogy néhány fotót készítsen az esetről. "Vagy tíz jármű sofőrje sávot váltott vagy legalábbis levette a szemét az útról, hogy jobban lásson" - tette hozzá. Mindeközben a párost láthatóan cseppet sem zavarta az egyre növekvő közönség, miközben a nő lovaglóülésben telepedett élettársa ölébe.

Később a rendőrség is bírálta a veszélyes mutatványt, de ők nemcsak a közlekedésben részt vevő többi emberre leselkedő veszélyeket emelték ki. "A sofőrnek meg kellett volna állnia és azt mondani nekik, hogy szálljanak ki. Még csak bekötve sem voltak" - háborgott a közeg szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.