Olyan, mint a gyorsbüfé, csak más a kínálat

Autós szexfülkékkel szabályoznák a prostitúciót a svájciak

Drive-through szexfülkékkel szeretné szabályos keretek között tartani a prostitúciót a svájci kormányzat, ezért kijelöltek egy olyan félreeső útszakaszt, ahová felsorakozhatnak a lányok.

2013.08.22 14:57ma.hu

A prostitúció szabályozása érdekében úgynevezett drive-through boxokat vezetnek be Svájcban, amely valójában nem más, mint egy egészen kicsi faviskó, jóformán berendezés nélkül, csak egy priccs található benne a kényelmesebb aktus érdekében. A prosti-úton összesen 40 örömlányt tudnak elhelyezni egyszerre, az első ilyen bódésort Zürich közelében alakítják ki egy kieső útszakaszon, amelyet egyébként táblák is jeleznek.

Fotó: freedigitalphotos.net

A megállapodás értelmében az itt dolgozó örömlányok előre meghatározott tarifa alapján nyújthatják a szolgáltatásukat, a nyitvatartás pedig a kora esti óráktól reggel 5-ig tart a hét minden napján - számolt be svájci forrásokra hivatkozva a Metro című brit lap. Motorosok és gyalogosok azonban nem tartózkodhatnak a korábban ipari területként működő körzetben.

A prosti-negyed augusztus 26-án nyitja meg hivatalosan a képzeletbeli kapuját. Az örömlányok tevékenysége 1942 óta legális üzlet Svájcban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.