Szexrabszolgaság helyett kapálás jutott

Átverve: rabszolgának jelentkeztek, aztán tényleg azok lettek

Amikor egy hirdetésben azt olvasták, rabszolgákat keres egy úrnő, mindannyian boldogan vették fel a kapcsolatot a dominával. De egyik jelentkező sem számított mezőgazdasági munkákra.

2013.09.11 14:39ma.hu

Pert indított egy csapat dühös mazochista, akik egy domina felhívására jelentkeztek, ám nem egészen azt kapták, amit a hirdetés ígért. A nő izgalmakat és perverz rabszolgaéletet ígért a jelentkezőknek, akik vállalták, hogy elutaznak az úrnő gazdaságába, de rövidesen kiderült, hogy a 35 éves nő tényleg rabszolgákat keresett - a növények betakarításához.

Az osztrák birtokra több mint egy tucat férfi érkezett bőrbe és latexba öltözve, és igencsak meglepődtek, mikor az úrnő néhányukat sárgarépa-szedésre rendelte ki, másoknak pedig a favágást adta utasításba - a klasszikus szado-mazo kalandból csak az ostor maradt meg és a parancsolgatás. "Maszkokat és megfelelő ruhát viseltek, hogy stílusosak legyenek, de aztán csak mezőgazdasági munkákat csináltak. Nem azt kapták, amit elvártak" - magyarázta a rendőrség szóvivője az osztrák médiának.

A rabszolgák nagyjából két napig bírták a megaláztatást, aztán faképnél hagyták a dominát, de egyikük utólag illegális prostitúcióért feljelentést tett - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.