Könyvben meséli el a szado-mazo életet

Már nem tud tovább kínozni a domina: fájnak a porcikái

Tíz éven át élt és dolgozott dominaként, most azonban egészségügyi problémák miatt úgy döntött, feladja eddigi életmódját. Emlékeiről viszont könyvet ír a egykori német domina.

2013.03.25 13:15ma.hu

Megviselte a tíz év kínzás, már nem szeretne tovább domina lenni az 57 éves Susanne Klein, de emlékeit és tapasztalatait könyvben osztaná meg a nagyérdeművel. A német nő Hamburgban rendezett be egy valóságos kínzókamrát, ahová több tucatnyi férfi járt, a legkülönfélébb igényekkel és ezeket Susanne igyekezett mindig a legjobb tudása szerint kielégíteni.

"Mindig is kíváncsi voltam és az is maradtam. Ez a találékonyságról szólt, és lenyűgözött, amit a férfiak kértek tőlem. De sosem volt szexuális kapcsolatom egyikükkel sem - ez az egész csak a kínzásról szólt" - magyarázta a nő az austriantimes.at című osztrák hírhonlap közlése szerint.

"Sok mindent láttam a férfiaktól, volt, aki azt kérte, hogy hadd legyen kisbaba, mások lovak akartak lenni és azt kérték, hogy lovagoljam meg őket egy nyeregben" - árult el néhány részletet a tervezett könyvéből. Azt egyelőre nem tudni, milyen címmel és mikorra tervezi kiadni az "emlékiratokat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.