Fekete "nyakörv" és szalagok a karon

Szexi fotók: Egy domina kellékei - így légy észveszejtő!

Ha egy igazán fontos randira készül a nő, vagy a már "elejtett vadat" izgalmas estére szeretné csábítani, néhány dominás hatású kiegészítőre, ruhadarabra szüksége lehet!

Divat - Milyen kiegészítők kellenek egy csábos dominának? képgaléria

2011.09.22 11:25ma.hu - Fotó: Ruven Afanador/marieclaire.com

A férfiak szeretik a szexis holmikat - a nőn. Az olyan ruhákat és kiegészítőket, amelyek kissé titokzatossá teszik a hölgyet, és előnyös, hangsúlyozni vágyott testrészeire irányítják a figyelmet.

Képekért KATT ide! - Fotó: Ruven Afanador/marieclaire.com

Talán a nőknek fel sem igazán tűnik, de egy nyakra simuló, fekete, nyakörv szerű lánc, csipkés virágdísszel vagy hasonlóval már beindítja a férfi fantáziáját, ahogyan egy karra fonódó fekete szalag is, amely a ruhához tartozik.

Nem beszélve a combközépig érő csizmáról, a fekete harisnyáról, fekete csipkéről és a lakk cuccokról.

Egy kis szőrme itt-ott, és a nő még inkább kívánatos. Egy ezüstösen megvillanó, bilincsre emlékeztető karkötő sem rossz gondolat.

No és ne feledkezzünk meg a fekete magassarkú cipőről sem, ami minden helyzetben nyerő ötlet lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.