Fityegő fülbevalók az őszi szezonra

Képek: Mindegy a forma, csak jó hosszú legyen...

Az őszi trendek nem mellőzik az újszerű kiegészítőket sem - legyen az ékszer vagy táska. A fülbevalók közül íme a legtutibbak!

Divat - Mindegy a forma, csak hosszú legyen a fülbevaló! képgaléria

2011.09.14 11:40ma.hu - Fotó: vogue.com

Ősszel a hűvösebb idő miatt már nem vehetünk fel minden, nyáron viselt szexi ruhadarabot - több takarásra van szükség. Ám jó kiegészítőkkel a melegebb öltözet mellett is hangsúlyt kaphat az arcunk!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: vogue.com

Egy szép fülbevaló például valósággal öltöztet. A sima, egyszínű ruhához is elég egy találó függő, és máris feldobta a külsőt.

Idén a hosszú, fityegő fülbevalók élik ismét aranykorukat. Az alak mindegy: lehet karikákból, különös alakzatokból, csillagokból, hosszú, lógó gyöngyökből vagy fűzött anyagokból.

Csak a fantázia szab határt, no meg az, milyen súlyú függőt vagyunk még hajlandók elviselni.

Az ámulatba ejtő darabok közül ugyanis akad szép számmal, ami nemcsak gyönyörű, de a mozgás sem olyan egyszerű vele. Ahogy mondják, a szépségért meg kell szenvedni...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.