Megbírságolták a szadista szexúrnőt

Dominát bérelt, aztán feljelentette, mert "fájt"

200 euró büntetést volt kénytelen fizetni egy német domina, miután egyik ügyfele feljelentette őt fájdalom okozásáért és azért, mert arra kényszerítette őt, hogy adja át a bankkártyáját.

2012.10.11 15:29ma.hu

Beperelte a felbérelt dominát egy 49 éves német temetkezési vállalkozó, hogy túl erős fájdalmakat okozott neki és ki is rabolta, ezért a nőt "bűnbánat-pénz" megfizetésére kötelezte a kölni kerületi bíróság. A felperes azt állította, hogy a prostituált, akit felbérelt, egy konyhakést tartott a torkának, majd a bankkártyáját követelte a PIN-kóddal együtt, és öt órán át tartotta fogva akarata ellenére.

A bíróság a vádakhoz képest enyhe ítéletet hozott, a dominát mindössze 200 euróra büntette, mondván: nem lehet pontosan rekonstruálni, mi is történt, mivel a találkozás során mindkét fél kokaint fogyasztott, ezért a vádak jelentős részét ejtették a nő ellen.

A 35 éves, négygyermekes nőt ugyanakkor arra kötelezték, hogy egy jótékonysági szervezetet támogasson a 200 euróval, azt a kérését pedig elutasították, hogy kártérítést fizessen neki az állam, amiért az elmúlt öt hetet előzetes letartóztatásban kellett töltenie a feljelentés miatt - számolt be a Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.