Eltörte a péniszét a hősködő szerető

Nem jó fa tetején szexelni, odalehet a férfiasság is

Még csak a harmadik randijuknál tartottak, olyankor még a szokottnál is erősebben tombolnak a hormonok, csak ezzel magyarázható, miért támadt az az ötlete a fiatal párnak, hogy egy fa tetején szeretkeznek. Nem volt jó ötlet.

2014.01.13 18:06ma.hu

Bizarr szexbalesetet szenvedett egy fiatal férfi, aki a barátnőjével arra az őrültségre vállalkozott, hogy egy fa tetején szexeljenek. A természetszerető fiatalember az izgalmas kalandban kis híján elvesztette a férfiasságát, amikor egy óvatlan mozdulat miatt lebukfencezett a magasból és amikor földet ért, a mereven ágaskodó péniszét maga alá gyűrte. A megduzzadt szerv az ütéstől "eltört", a barátnője csak annyit vett észre, hogy az Erik nevű férfi combja úszik a vértől.

"Megcsúszott a kezem, és leestem" - magyarázta a fiatalember a TLC tévécsatornán, amely leforgatta a baleset rekonstruált történetét. Barátnője, Salina a friss szerelmesek aggódásával fordult Erik felé, de bevallotta, hogy miközben féltette a férfi általános testi épségét, valójában amiatt is aggódott, hogy vajon a nemiszerve működőképes marad-e ezek után.

A páros felkapkodta a ruhákat és a vérző Erik berohant a legközelebbi kórház sürgősségi osztályára. A történet happy enddel végződött, a fiatalember felépült, de már nem szeretik annyira a természetet - derül ki az amerikai tévécsatorna realisztikus sorozatából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.