Kis lépés a babának, hatalmas lépés a szexiparnak

Így kell eljuttatni egy guminőt a csúcsra - VIDEÓ!

Végre eljött ez a pillanat is: Lajka, Gagarin és Armstrong után egy guminő is eljutott az űrbe.

2013.12.31 20:27ma.hu

Meglepő bizonyítékkal állt elő az egyik szexuális segédeszközöket készítő amerikai cég arra nézvést, hogy milyen terhelést bírnak ki „játékszerei”. Történt ugyanis, hogy az emberiség történetében először, a CNV nevű gyártó egy guminőt juttatott az űrbe.

A kaliforniai Lake Tahoe közeléből indított Missy nevű baba, egy hidrogénnel töltött léggömb segítségével jutott fel több mint 30 kilométeres magasságig. Nos, a kisasszony jól bírja a strapát, hiszen képes volt „túlélni” a -56 fokos hideget, a 160 kilométer/órás szelet, a csökkenő légnyomást és az űr sugárzását is.

Az alábbi videóban a CNV tulajdonosa elmagyarázza, hogy a „leányzó” hátán lévő dugót kicsit módosították, annak érdekében, hogy durranás nélkül kibírja a nyomásváltozást. Mint kiderült a baba jobban bírta az utat, mint a szállítóeszköz, hiszen a léggömb nagyjából 32 kilométeres magasságban adta meg magát. Missy zuhanni kezdett a föld felé és valahol Nevada fölött szakadt darabjaira. Bizton állíthatjuk tehát, hogy egy guminőt is csúcsra lehet juttatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.