Lázadnak a kínai előadók

Guminőket dugtak a pucér énekesek a nyílt utcán

Fellázadt egy kínai férfiduó, a zenei kalózkodásra hivatkozva arról panaszkodtak, hogy már nem tudnak megélni se, és ezt elég látványos performansszal adták a közönség tudtára.

2013.06.19 13:08ma.hu

Rendőröknek kellett közbelépniük, amikor a Pekingi Egyetem szabadtéri színpadán két zenész anyaszült meztelenül kezdett egy-egy guminőt gyömöszölni, fényes nappal, az egyetemisták szeme láttára. A páros tagjai elmondták, hogy a Kínában is egyre inkább elharapódzó zenei kalózkodás ellen tiltakoznak ezen a csöppet sem szokványos módon, a lemezeladásokból ugyanis már képtelenek megélni.

"Meztelenek vagyunk, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy ruhát vegyünk, és csak ezekre a babákra futja, mert a barátnőink elhagytak minket, amiért állandóan le voltunk égve" - magyarázta a Lia Wang névre hallgató egyik férfi. A rendőrség azonban nem volt vevő a tiltakozásukra, ezért a földre gyűrte mindkettejüket.

"Nem volt engedélyük a nyilvános show-ra" - indokolta a hatóság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.