Elhagyták, műanyag is megteszi...

Borsos összegbe került az exre hasonlító guminő!

Guminővel helyettesíti barátnőjét egy angol üzletember, miután az elhagyta - a minél nagyobb hasonlóságért még borsos árat is képes volt fizetni.

2010.09.03 11:29manna.ro

A férfi biztos akart lenni abban, hogy a felfújható baba hasonlít a volt párjára: 15 ezer fontot fizetett egy olasz terjesztőnek, hogy a megfelelő guminőt kapja.

A kínálattal elégedett lehetett, hiszen újdonsült barátnőjének nagyobbak a mellei, nem szól vissza, és minden kívánságát teljesíti.

Az olasz férfi, Diego Bortolin, aki szexuális játékokban utazik, nem kívánta felfedni kliense személyazonosságát.

"Egy nagyon szép baba, szőke és folyton mosolyog. A megrendelő nagy melleket akart és formás hátsót. Ilyen idomokkal a baba nem csoda, ha a kliensünk legkedveltebb barátnője lett", magyarázta a nagykorúak játékait gyártó férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.