Elkobzott guminők

A "KFC kínoz" - felfújható guminőkkel tiltakoznak az állatkínzás ellen

A Fülöp-szigeteki vámhivatal több felfújható guminőt foglalt le, melyet egy nemzetközi kampány során akartak felhasználni az állatok bántalmazása ellen - jelentette egy állatvédő csoport csütörtökön.

2008.01.02 08:13medipress.hu

A PETA (az állatokkal való humánus bánásmódért létrejött egyesület) azt tervezi, hogy szexuális játékszereket használnak fel egy vezető amerikai gyorsétterem-hálózat ellen. A cég állítólag kegyetlenül bánik a csirkékkel. A PETA állítása szerint a a „KFC kínoz” feliratú babák már körbejártak néhány ázsiai országot, mint pl. Thaiföld, Japán és a Fülöp-szigetek bizonyos részei.

A babákat a vámtisztek lefoglalták, mikor egy amerikai csomagküldő szolgálat útján a szigetországba érkeztek. A Kentucky Fried Chicken Fülöp-szigeteki képviselői, ill. a csomagot lefoglaló vámtisztek nem kommentálták az eseményeket. A PETA saját vizsgálatot folytat, hogy bizonyítsák, a KFC-t ellátó csirkehús-beszállítók gyakran kínozzák a szárnyasokat. Állítólag leforrázzák őket, és még élve vágják le a csőrüket. Az amerikai cég ennek ellenére már lezárta az ügyet.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.