Nyíltan beszél a szexuális kérdésekről is

"Két péniszem van és biszex kapcsolatot keresek" - Népszerű a furcsa férfi

Több mint 11 ezren olvasták már el azt a bejegyzést az egyik közösségi oldalon, amelyben egy férfi azt állítja, egy ritka rendellenesség miatt két pénisszel született és most hármasban szeretne élni egy férfival és egy nővel.

2014.01.02 18:27ma.hu

Azt állítja egy férfi az egyik közösségi oldalon, hogy neki két pénisze van, ezzel már több mint 11 ezres látogatottságot sikerült elérnie. Bár elsőre eléggé hihetetlennek tűnik, amit mond, bizonyítékként egy fotót is feltöltött, ami vagy nagyon ügyesen manipulált kép, vagy valóban igazat állít. A DoubleD*** Dude becenevű felhasználó az óriási érdeklődés dacára ezidáig remekül állta a sarat, szinte minden kérdésre válaszolt, még azokra is, amik egyébként kényesebb témákat feszegetnek.

Mint írja, a furcsa eltérést egy Diphallia nevű ritka rendellenesség okozza: átlagosan minden 5,5 millió fiúszülöttre jut egy ilyen abnormális szerv. "Ez nem genetikai vagy örökletes" - magyarázza a férfi, és azt is bevallotta, hogy biszexuális irányultságú, emiatt azt reméli, hogy komoly kapcsolatot alakíthat ki egy férfival és egy nővel.

Fotó: freedigitalphotos.net

Elmesélte, hogy az iskolában rendszeresen terrorizálták őt a kettős nemiszerve miatt és egészségügyi problémát is okozott a duplázódás, de aztán egy műtéttel megoldották az Y-alakzatban elágazó húgycső kérdését is, azóta mincs semmilyen gondja. "Mindig tudtam, hogy különleges vagyok, már fiatalkoromban is. Anyukám azt mondta, a többi fiúnak csak egy pénisze van, így én speciális voltam" - írta.

A férfi a nehézségekről is vallott, például gondot okoz neki a nadrágok varrása, mert épp a két pénisz közti vékony és érzékeny bőrterületet irritálja, és a vizelés sem mindig problémamentes, ha például nem sikerül elég jól elcsípnie az egyik péniszt, akkor mindkét végén csurog. Ha pedig szex közben nem sikerül mindkét péniszével ejakulálnia, akkor begyulladhat a prosztatája - írta. És van még egy kellemetlensége az állapota miatt: a fehérnemű-vásárlás. "A rövidnadrág és a fehérnemű a legrosszabb. Közepes a derékméretem, az ilyen rövidnadrágokban túl nagy helyet foglalnának, hogy egy oldalra tegyem, máskor meg csak kiesnek kétoldalt" - jegyezte meg.

A legjobb élmények közt viszont mi mást is említhetett volna, mint azt, amikor két nővel bújik egyszerre ágyba? Mint mondta, volt olyan lány, aki szinte sikoltozva menekült el, mikor meglátta, mi a helyzet, de amikor két nővel feküdt le, az "wow" élmény volt számára. A legviccesebb talán az a kérdés lehetett, amikor valaki arról érdeklődött, van-e kedvenc pénisze, de DoubleD*** Dude ettől sem jött zavarba: "Igen, a jobb oldali. A bal meglehetősen féltékeny is emiatt rá."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.