Ha már vesznie kell, vesszen minden?!

Péniszénél fogva kötötte magát a szakadék fölé

Nem túl szokványos módon sétált át néhány vakmerő kötéltáncos a philadelphiai Highline fesztiválon, ám egyikük nem érte be annyival, hogy meztelenre vetkőzik: a biztosítókötelet a nemiszervéhez kötötte.

Kötéltánc meztelenül a szakadék fölött képgaléria

2013.11.28 07:41ma.hu

30 méteres szakadék fölött, pár centis eltérésekkel nagyjából 61 méteres köteleken sétálhattak át az amerikai Utah állam egy ismeretlen pontján, valahol a sivatagban megrendezett Highline fesztiválon a bátor kötéltáncosok, ami az ő számukra akár rutinfeladatnak is tűnhet, épp ezért úgy döntöttek, kissé izgalmasabbá teszik a versenyt, és meztelenre vetkőzve vágtak neki a távnak. A vakmerő kalandorokat mindössze egy-egy kötél óvta volna meg a zuhanástól, ha esetleg kibillentek volna az egyensúlyukból, de szerencsére ilyesmi nem történt.

Fotó: Hotspot (A galériához KATT a képre!)

Mégis sikerült felhívniuk magukra a figyelmet. Már önmagában a szokatlan megjelenés is elég volt ahhoz, hogy nagy hírverés kerekedjen körülöttük, de az egyik résztvevő, Andy Lewis feltette a pontot az i-re. Míg társai többnyire a derekukra, a magabiztosabbak pedig a bokájukra kötötték a biztonsági kötelet, ő úgy volt vele: ha zuhan, és vesznie kell, akkor már úgyis mindegy, vesszen minden: a nemiszervére hurkolta a kötelet.

Gondoljanak csak bele: az életét ez a kötél úgysem menthette volna meg, ha lezuhan, akkor meg már nem mindegy, hogy odalett a családi ékszer is? Nem tudjuk, hogy Lewisnak van-e barátnője, de az biztos, hogy a bizarr mutatvány után igencsak hálát adott a sorsnak, amiért nem történt semmi megingás a kifeszített kötélen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.