Ozzy előtt nincs lehetetlen

Guinness-rekorder lett a kötéltáncos kutyából

Egy évvel ezelőtt bukkant fel a világhálón Ozzy, a kötéltáncos kutya, most pedig már ő a legfrissebb Guinness Rekordok Könyvének egyik sztárja - legalábbis hazájában, a szigetországban.

2013.09.12 14:05ma.hu

Valóságos sztárrá vált Angliában a négy éves Osbert Humperdinck Pumpernickle, röviden Ozzy nevű border collie - kelpie keverék kutya, aki azzal hívta fel magára a figyelmet bő egy évvel ezelőtt, hogy ugyan nem túl kecsesen, de azért kiváló egyensúlyérzékkel közlekedik a kifeszített kötélen. Időközben ezt olyan tökélyre fejlesztette, hogy mint a leggyorsabb kötéltáncos kutya bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe: egy 3,5 méter hosszú kötélen 18,22 másodperc alatt evickélt végig. Valahogy így, nézzék csak a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.