Tapétavágó késsel nyisszantotta le a nemes szervet

"Péniszt vagy életet!" - az elsőt választotta az áldozat

Egy snitzerrel - tapétavágó késsel - vágta le egy fiatal férfi péniszét egy nő, miután azzal vádolta meg, hogy molesztálta a kétéves kisfiát. A támadás előtt a nő marihuánát szívott.

2014.01.02 14:12ma.hu

Beismerte a támadást a 35 éves Bonita Lynn Vela, miután a rendőrség elfogta őt: egy 18 éves férfi péniszét vágta le egy tapétavágó késsel, miután azzal vádolta meg, hogy a fiatalember molesztálta a nő kétéves kisfiát. Az áldozatot, aki a hírek szerint a nő lányának a barátja volt, Vela és két másik személy egy pótkocsis járművel egy parkba vitték és három és fél órán át fogságban tartották. Az eset az amerikai Indiana állambeli Franklinban történt.

A rendőrségi beszámolók szerint a férfi azt mondta, először villával kezdte őt szurkálni a nő, de utána áttért a snitzerre. Hiába próbálta tagadni a nő által rázúduló vádakat, Velát ez szemmel láthatóan csak még inkább kihozta a sodrából és egyre dühösebb lett. A kihallgatásakor a nő bevallotta, hogy előzőleg marihuánát szívott egy barátja lakásában, ezután döntött úgy nagyjából hajnali 3 óra körül, hogy leszámol a fia vélt molesztálójával.

Fotó: Johnson Megyei Börtön

A férfi vallomásából kiderült, hogy Vela azzal is fenyegetőzött, hogy egy fához köti őt és fejbe lövi, testét pedig az állatok prédájául hagyja, hadd egyék meg. Aztán mégis inkább ultimátumot adott neki: "péniszt vagy életet". A helyszínen lévő két segítő egyike ekkor lefogta őt és Vela egy mély vágást ejtett a nemiszervén. Elmondása szerint nem is akarta megcsonkítani a férfit, célja kifejezetten egy olyan seb ejtése volt, aminek a hegét egy életen át viselni fogja és ez "minden alkalommal, mikor szexelni akar", emlékeztetni fogja őt arra, amit tett.

A férfi sérüléseit az egyik helyi kórházban látták el, a sajtóhírek azonban arra nem tértek ki, hogy mennyire maradandó a károsodás. A nő, aki bevallotta, hogy egyéb gyógyszereket is beszedett a támadás előtt, de szándéka csak a ráijesztés volt, most a Johnson megyei börtönben ül előzetes letartóztatásban, 28 ezer dolláros óvadék ellenében helyezhető csak szabadlábra. A rendőrség az ellene indított eljárással párhuzamosan a molesztálási vádakat is elkezdte kivizsgálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.