Egy vadidegennel gabalyodott össze a nő

Fényes nappal egy autó tetején szexelt Katy Holmes

Fényes nappal, a nyílt utcán egy autó motorháztetején szexelt egy olyan férfival Katy Holmes, akivel csupán percekkel korábban találkozott az újságárusnál, ahová egy üveg ásványvízért tért be.

2014.01.16 08:29ma.hu

Egy vadidegen, csupán percekkel azelőtt megismert férfival kezdett szexelni a nyílt utcán, fényes nappal a 33 éves Katy Holmes nevű nő az angliai Blackpool városában, a rendőrséget egy anya értesítette, aki leginkább a gyermekeit féltette az eléjük táruló látványtól. Az önfeledt hancúrozás végül sírással ért véget, amikor a nő megtudta, hogy egy hajszál választja el a börtöntől a szeméremsértés miatt.

A Daily Mail beszámolója szerint Katy Holmes egy üveg ásványvízért tért be egy újságoshoz egy pontosabban nem meghatározott napon, reggel 9:45 körül, és ott szóba elegyedett egy ismeretlen férfival. Néhány perc múlva kisétáltak az utcára és egy autó motorháztetőjén estek egymásnak. A szemtanúk elmondták, hogy a férfi levette az útban lévő ruhadarabokat és közösült a nővel, aztán repetáztak egyet. "Holmes mosolygott és nevetett, úgy tűnt, élvezi, ami történik" - fogalmazott Don Green ügyész.

Fotó: freedigitalphotos.net

A bíróságon a nő elismerte, hogy megsértette a törvényt, de megúszta egy felfüggesztett börtönbüntetéssel. Vallomásában elmondta, hogy a férfi az újságosnál flörtölni kezdett vele, aztán amikor elindult hazafelé, a férfi követte. "Ami történt, az közös megegyezésen alapult, de elismerem, hogy akik látták, azok azt gondolhatták, hogy erkölcstelen és törvénysértő" - mondta. A bíróság súlyosbító körülményként vette figyelembe, hogy az alkalmi szexre köztéren, fényes nappal került sor, ahol gyermekek is jelen voltak. "Emiatt akár egyenesen rács mögé kéne csukni őket" - jegyezte meg Stephen Musgrave ügyész.

A férfi büntetéséről nem szólnak a hírek, csak annyit lehet tudni, hogy amikor a rendőrök megjelentek, ő egy közeli ház kerítésén átugorva próbált elmenekülni, de egy tiszt a bokájánál fogva elkapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.