Gyorsétteremben elégítette ki magát

Iskolások és családok előtt maszturbált a perverz

Mintegy fél órán keresztül játszott magával egy perverz, aki egy diákokkal és kisgyerekes anyukákkal teli gyorsétterembe ment be. A bíróság közmunkára ítélte.

2014.07.10 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Nemcsak a szemtanúk, de a biztonsági kamera is egyértelműen bizonyította a bűnösségét, így a tárgyaláson a 34 éves James Scott nem is tagadta, hogy perverz játékba kezdett tavaly novemberben az angliai Hartlepool egyik gyorséttermében. A férfi, aki a most lezajlott bírósági tárgyaláson bűnösnek vallotta magát, azzal magyarázta a tettét, hogy depressziós volt a cselekmény idején, ezért kezdett a McDonaldsban maszturbálni, miközben nők, kisgyerekek és diákok tartózkodtak az étteremben.

Való igaz, hogy a korábban építőmunkásként dolgozó férfi akkoriban antidepresszánsokat szedett és ügyvédje szerint egyéb mentális problémákkal is küzdött, az azonban nem derült ki, hogy fél órán keresztül miért nem állította meg senki - ennyi ideig tartott az egyszemélyes aktus. Scottot három év közmunkára ítélte a bíróság, de azt nem tudni, hogy a mentális gondok miatt kötelezte-e további gyógykezelésre, vagy november óta kigyógyult már a bajából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.