Nem gondolta, hogy bárki észreveszi

Az áruház közepén maszturbált, és csodálkozott, hogy látják

Egy szupermarket folyosóján sétálgatva játszadozott magával a férfi, ám amikor a rendőrök letartóztatták, őszinte csodálkozással mondta, hogy nem gondolta, hogy bárki látja őt.

2014.06.20 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Elfogtak egy maszturbáló férfit egy oklahomai áruházban, akit épp az egyik gumiabroncsokat árusító üzlet előtt kaptak rajta a privát játszadozáson. A 26 éves Derek Bennett a szemtanúk elmondása szerint egykedvűen sétálgatott a folyosón, egészen addig, míg meg nem érkeztek a biztonságiak által kihívott rendőrök, akkor ugyanis igencsak sietősre vette a figurát és megpróbált elmenekülni. A tisztek azonban gyorsabbak voltak és letartóztatták a perverz fiatalembert.

A helyi televíziócsatorna információi szerint Bennett nem tagadta, amit csinált, de állítólag őszintén meglepődött, amikor rájött, hogy észrevették: meg volt róla győződve, hogy senki nem látja. Most többszörös közszeméremsértés miatt emeltek ellene vádat - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.