Szerette az uborkát... nagyon!

Uborkás sorozatmaszturbátort csíptek fülön a rendőrök

Egy könyvtárban fogták el a férfit, akit csak uborkás maszturbátorként emlegettek, mert rendszeresen úgy nyúlt magához nyilvános helyen, hogy közben a másik kezében egy uborkát szorongatott.

2014.06.06 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Uborkás maszturbáló férfit kaptak el a kanadai Toronto egyik közkönyvtárában, a bíróság szerint ráadásul nem először végezte a perverz műveletet, így a büntetését is ennek figyelembe vételével szabta ki: felfüggesztett börtönre és 12 hónap próbaidőre ítélték a 49 éves Fredrick Tennyson Davist. A férfit május 31-én csípték el, miután a könyvtár alkalmazottai kiszúrták őt és értesítették a rendőrséget, elmondásuk szerint már korábban, valamikor áprilisban is látták őt, és most rögtön felismerték.

A tanúvallomások szerint április 7-én leült az egyik asztalhoz, és amikor egy nő is helyet foglalt mellette, Davis kinyitotta a laptopját, majd magához nyúlt és elkezdett maszturbálni, miközben a másik kezében egy uborkát szorongatott - mondta el David Hopkinson, a torontói rendőrség nyomozója. Miközben a bíróság az ügyét tárgyalta, kiderült, hogy 2012-ben is elítélték már hasonló cselekményért, szintén egy könyvtárban kezdett önkielégítésbe. A bíróság ugyanakkor elutasította azt a vádat, hogy a férfi fenyegetést jelentett a könyvtári személyzetre, mondván: nem volt szabad keze ahhoz, hogy bárkire is fenyegető legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.