Döglött állatokkal dobálózott a "jógi"

Maszturbálni kezdett mérgében, mikor megzavarták a jógázást

Állítólag csak jógázni akart a parkban, de megzavarta őt két arra sétáló nő, amin annyira feldühödött a férfi, hogy előbb maszturbálni kezdett, aztán egy közeli úton egy állattetemet dobott az autók közé, aztán újra önkielégített.

2014.04.03 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Úgy tűnik, van még mit gyakorolnia annak a férfinak az önfegyelem terén, aki saját bevallása szerint elveszítette az önuralmát, és azért kezdett bősz maszturbálásba, amikor megzavarták őt a jógázás közben. A 68 éves Bill Kachle a virginiai George Washington Memorial Parkban ült jógapózban, de csendes elmélkedését megzavarta két arra elhaladó nő. Elkezdett hadonászni és mindenféléket kiabált a sétálóknak, akik első megdöbbenésükben lecövekeltek, így azt is végignézték, amint a férfi letolta a nadrágját és félreérthetetlen mozdulatokkal simogatni kezdte magát - olvasható a Jared Tyng parkrendőr által írt jelentésben.

"Meg sem próbálta leplezni a tevékenységét" - tette hozzá a tiszt. Ezután a férfi felkapott egy állattetemet (arra nem tér ki a jelentés, hogy az hogyan került oda - a szerk.), berohant a parkot átszelő útra és a döglött állatot egy arra elhaladó autóhoz vágta. "Ezután visszatért az ösvényre, rámutatott a nőkre, és újra maszturbálni kezdett" - folytatódott a beszámoló.

A férfi azt állítja, hogy semmi rosszat nem tett, de rendbontás és obszcén cselekmények elkövetésének vádjával eljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.