Helyettesítő tanár volt a 72 éves férfi

Diákok előtt maszturbált a perverz tanár

Helyettesítő tanárként vállalt munkát a 72 éves férfi egy középiskolában, amelynek a lépcsőházában a diákok szeme láttára kezdett maszturbálni. A perverz férfit letartóztatták.

2014.02.27 13:29ma.hu
Fotó: Stamfordi Rendőrség

Letartóztattak egy connecticuti helyettesítő tanárt a stamfordi Westhill Középiskolában, miután az egyik lépcsőházban az előtte elvonuló diákok szeme láttára kezdett maszturbálni, a tanulók szerint közben vigyorgott is rájuk. A 71 éves Michael Luecke közszeméremsértésért, a nyugalom megzavarásáért, valamint a kiskorúak testi épségének veszélyeztetésért áll bíróság elé - számolt be a NY Daily News című amerikai lap. A rendőrség tájékoztatása szerint a tanár nem szerepelt korábban a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásában.

A Lueckére rátaláló tanársegéd először azt hitte, a férfi megsérült, mert a földön feküdt szerda reggel 7:33-kor. Közelebb érve azonban egyértelművé vált, hogy nagyon is jól érzi magát, a slicce le volt húzva és a péniszével játszadozott, hogy "életre keltse" - áll a rendőrségi jegyzőkönyvben. A tanársegéd - egy nő - rákiáltott az idős kollégájára, és amikor ő el akart menekülni a helyszínről, a nő értesítette a hatóságokat, és egy teremben tartotta fogva a rendőrség megérkezéséig.

Az elsődleges vizsgálat szerint legalább hat diák ment el mellette, mire észrevette a tanársegéd. Velük az iskolapszichológus fog foglalkozni, bár egyelőre még az sem teljesen tisztázott, hogy pontosan kik láthatták a maszturbáló tanárt. A vádlottra 25 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg, tárgyalására csütörtökön kerülhet sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.