Mindig utolérte a nőt és mutogatta a péniszét

Perverz sofőr lóbálta az autópályán

Bárhogy próbált elmenekülni az egyre kétségbeesettebb nő, a pervez sofőr újra és újra utolérte őt, mígnem családja segítségével sikerült értesíteni a rendőröket: ők kapcsolták le az autópályás mutogatót.

2014.01.16 10:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Az autópályán, menet közben kezdte a péniszét rázogatni egy perverz férfi, aki kipécézett magának egy nőt és valahányszor utolérte, újra meg újra elővette a szerszámát. Az áldozat az angliai M1-es és M62-es autópályán utazott, amikor besorolt mellé egy másik kocsi. A sofőrje addig integetett, míg sikerült elkapnia a neve elhallgatását kérő nő tekintetét, és amint megvolt a szemkontaktus, váratlanul megemelte a csípőjét az ülésben és meghimbálta a péniszét. A döbbent nő azonnal gázt adott és megpróbált elmenekülni, de a 44 éves Mark Jones újra és újra utolérte őt, a bizarr mozdulatsort még háromszor megismételte.

A nő, aki Yorkshire-nél hajtott efl az M62-es pályára, az ötödik alkalommal már felhívta a családját, akik a férfi rendszámát megadták a rendőrségnek. Ez alapján könnyű volt elkapni a perverz férfit, az otthonában, Worksopban vették őrizetbe. A 2012. szeptemberi incidens után az ügy most jutott el az ítélethirdetésig, a beismerő vallomás után a bíróság szeméremsértés bűne miatt három évnyi közösségi munkára ítélte Jonest és kötelezte, hogy részt vegyen a szexuális bűnözők terápiás foglalkozásain - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.