Letartóztatták a zoofil fickót

Kutyának öltözött és macskával szexelt a perverz férfi

Többrendbeli visszaélést követett el macskák ellen, ezért rácsok mögé dugták a 28 éves perverz férfit. Saját magát gyakorta képzelte kutyának: jelmezbe bújt és huskyként viselkedett.

2013.08.14 10:02ma.hu
Fotó: Ada Megyei Seriffhivatal

2012 januárja óta napjainkig "több alkalommal" is szexuális visszaéléseket követett el a rendőrség tájékoztatása szerint az Idahóban élő Ryan Havens Tannenholz, akit ezért letartóztattak és bíróság elé állítanak - adta hírül a Daily Mirror. A 28 éves férfit összesen hat rendbeli állatszexszel vádolják és egy kegyetlenkedés is van a számláján, amit ugyancsak állat ellen követett el.

Tannenholznak nemcsak a szexuális fantáziájában szerepelnek az állatok, saját magát is gyakorta képzelte kutyának, ilyenkor jelmezt öltött magára, kutyaként viselkedett és elvárta, hogy Rágógumi Huskynak hívják. Néhány internetes fórumozó úgy tudja, időnként Kismet, a róka bőrét öltötte magára, és egy másik kutya szerepében is látták őt az ismerősei. A helyettes államügyész szerint a vizsgálat jó ideig el fog húzódni, mert az állat elleni szexuális bűncselekményeket különösen nehéz felderíteni, főleg ha nem azonnal jelentették az érintettek gazdái.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.