Pszichiáterek vizsgálják a zoofil férfit

"...és miközben szeretkeztünk, szamárrá változott"

Egy rutin járőrözés közben kapták rajta a rendőrök a férfit, aki épp egy szamárral közösült, de azt állítja, hogy eredetileg nő volt, csak menet közben változott át.

2011.10.26 10:29ma.hu

A Monthy Python óta jól tudjuk, hogy ha valakit gyíkká változtatnak, az elmúlik. Most viszont arra is fény derült, hogy ha egy prostituált változik át szamárrá, az úgy is marad. Legalábbis ha igaz annak a zimbabwei férfinek az állítása, akit épp egy szamárral kaptak rajta a rutinjárőrözést végző zsaruk.

A 28 éves Moyo néven emlegetett férfit vasárnap hajnali 4 óra körül fülelték le, miközben a kertjében épp egy csacsit erőszakolt, a szerencsétlen állat a nyakánál fogva egy fához volt kötve és már a földön feküdt kínjában. Amikor azonban a fiatalembert a bíróságon kérdőre vonták, elképesztő történettel állt elő.

"Istenemre mondom, tényleg úgy volt, hogy amikor letartóztattak, akkor egy szamárral voltam" - kezdte. "De én eredetileg egy prostituáltat béreltem fel egy éjszakai klubban, és 20 dollárt fizettem a szolgáltatásaiért, aztán nem tudom, hogyan, de egyszercsak szamárrá változott" - hangzott a vallomás.

A bíró egyelőre vizsgálati fogságra ítélte október 27-ig, közben pedig elrendelte, hogy két kormányzati pszichiáter vizsgálja őt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.