Nem először kapták rajta a lábfetisisztát

Lábnyalásért tartóztatták le a perverz részeget

Hiába esküdözött, hogy a nő hagyta magát, a bíróság végül mégis rács mögé juttatta azt a férfit, aki részegen kezdett molesztálni egy nőt a vasútállomáson és simogatta, majd nyalogatta a lábát.

2013.07.16 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

15 hónapra börtönbe zárták Carlos Spignót, akit egy nő jelentett fel azután, hogy a vonaton molesztálni kezdte, de nem is akárhogyan. Az 50 éves férfi a nő elmondása és számos tanú vallomása szerint odalépett az áldozatához és annak minden tiltakozása ellenére elkezdte masszírozni a lábát, aztán előrehajolt, hogy megnyalhassa a bokáját és a kezét mindenáron megpróbálta a nő szoknyája alá dugni. A Londonban élő férfi mindvégig tagadta a két rendbeli szexuális zaklatás vádját és makacsul kitartott amellett, hogy az asszony beleegyezésével "becézgette" a lábát.

A bíróság ugyanakkor elismerte a férfi mentális zavarait, az indoklásban ki is fejtették, hogy "Mr. Spignónak fogalma sincs, mennyire megalázó módon viselkedik a védtelen nőkkel és még most sincs tisztában vele" - írta a Daily Mirror című brit lap. Az eset ugyanis, amely tavaly szeptemberben történt a Londonból Észak-Walesbe tartó járaton, nem az első volt. A férfit 1992-ben már egyszer elítélték a Waterloo Keleti pályaudvaron történt szeméremsértés miatt, ahonnan először sikerült elmenekülnie, de később letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.