Letartóztatták a perverz férjet

Morbid légyott: koporsóban akart szexelni

Se vége, se hossza nincs azoknak a különféle szexuális perverzióknak, amelyekről nap mint nap hallunk, de a sort most egy újabbal gyarapítjuk: a férj egy koporsóba zavarta a feleségét.

2013.05.10 15:03ma.hu

Feljelentette a férjét egy dominikai nő, miután férje arra kényszerítette őt, hogy egy koporsóban szeretkezzen vele. Az asszonynak nem igazán fűlött a foga az extrém helyszínhez, még akkor sem, ha a 48 éves Arduino Yanez Mares előzékenyen hazaszállíttatott egy koporsót, a zavartalan együttlét érdekében.

Végül a szomszédok figyeltek fel az asszony sikoltozására és ők szabadították ki. Utóbb a férj - akit a rendőrök letartóztattak - azt mondta, már jó előre megvette a ládát saját magának, és arra gondolt, kipróbálja, mielőtt még ténylegesen szüksége lenne rá a temetésén - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Fotó: freedigitalphotos.net


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.