Félbeszakadt a szertartás

Láncreakció: a koporsóvivő meghalt, a pap elájult a temetésen

Le kellett állítani a temetési szertartást egy német városban, amikor a temetkezési vállalkozó egyik alkalmazottja szívrohamban meghalt, a pap pedig elájult a sokktól.

2012.11.16 09:29ma.hu

Félbemaradt a temetés a németországi Oberfalzban, amikor a szertartáson tragédiák sorozata indult el. A gyászoló gyülekezet csak annyit látott, hogy a koporsóvivők egyike megtántorodik, majd holtan esik össze, utóbb kiderült, hogy szívrohamot kapott, a látvány viszont a papot annyira sokkolta, hogy egy pillanattal később ő maga is ájultan esett össze. Az emberek hasztalanul próbálták magához téríteni, csak akkor sikerült őt talpra állítani, amikor a helikopter már átszállította őt a kórházba.

"A koporsó a földre esett, a pap pedig sokkot kapott. Az egész nagyon zavaros volt" - idézte a 200 résztvevő egyikének a szavait az osztrák austriantimes.at című hírportál. "A temetést néhány órával később tudtuk csak megtartani, amikor visszatért a pap" - vallotta be a templom egyik szószólója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.