Hamis profilt hozott létre a perverz csaló

Justin Bieberrel gyűjti a csajok pucér képeit

Kilenc hónapra börtönbe zárták azt a perverz férfit, aki úgy csalt ki fiatal lányoktól meztelen képeket, hogy Justin Biebernek adta ki magát a közösségi oldalakon.

2013.06.10 09:43ma.hu
Justin Bieber - az igazi

Justin Bieber nevét használta fel egy perui férfi, így jutott fiatal tinik ezreinek a meztelen fotójához, a hamis profilon megadott címre ugyanis a rajongók nem győzték a képeket küldözgetni - azt gondolván, hogy kedvencüket teszik ezzel boldoggá. Hogy Bieber vélhetően nem egész nap a rajongói pucér képét nézegeti, vagy hogy csaló áll az oldal mögött, az egyiküknek sem jutott eszébe.

Raul Vega csalására ráadásul még akkor sem figyeltek fel, amikor ő meglehetősen hibás angolsággal kezdett beszélgetni a rajongókkal: a Google fordítóprogramját használta és a Facebook saját chatprogramján csevegett a gyanútlan kamaszokkal. A rendőrség csak akkor szerzett tudomást az egyébként nyaktól lefelé bénult férfi tettéről, amikor két 12 éves gyermek feljelentést tett. Ők is csak azért fordultak a hivatalhoz, mert ál-Bieber azzal fenyegette meg őket, hogy amennyiben nem küldenek további képeket a nemi szervükről, akkor az addigi fotókat szétküldi a fiatalok összes barátjának.

A beteg embert kilenc hónapra börtönbe zárták Limában - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.