Újabb mérföldkövet hagyott el a tinisztár

Csak a Twitteren 40 millióan kíváncsiak Justin Bieberre

Justin Bieberért megőrülnek a tinik világszerte, amit jól példáznak a korábbi rekordjai, például a letöltött videóklipekkel vagy a mikroblogjának követőivel. Most itt az újabb áttörés!

2013.06.07 11:01MTI

Mérföldkőhöz ért Justin Bieber a Twitteren: a fiatal kanadai énekesnek már több mint 40 millió követője van a népszerű mikroblogportálon. Bieber az első felhasználó, aki elérte ezt a számot, Lady Gaga - akit januárban előzött meg a kanadai tinibálvány - hozzávetőleg 38 millió követővel rendelkezik, míg Katy Perry bejegyzéseit 37,5 millióan olvassák.

A lista negyedik helyét Barack Obama amerikai elnök foglalja el 32,4 millió követővel, Rihannának 28,9 millió rajongója van. Az élmezőnyben szerepel még Taylor Swift, a YouTube videomegosztó portál, Britney Spears, Justin Timberlake, valamint Shakira.

Justin Bieber követőinek tábora kedden lépte át a 40 milliós létszámot, a kanadai híresség aznap tette közzé új kislemezének címét, amely Heartbreaker lesz. Az énekes köszönetet mondott rajongóinak, az erről szóló üzenetet azóta hozzávetőleg 100 millióan osztották meg.

A SocialBakers nevű portál, amely a valódi és a hamis követőket igyekszik kiszűrni, azt közölte, hogy mérései szerint Bieber követőinek 44 százaléka nem létezik, 21 százalékuk inaktív és csak 35 százalékuk valódi.

Bieberről csütörtökön vált ismertté, hogy kirándulást tesz az űrben: a Virgin Galactic magánjáratán fog utazni. A hírt maga Richard Branson, a Virgin cégcsoport elnöke is megerősítette. Az énekessel tart ügynöke, Scooter Braun is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.