A koncert közepén lett rosszul Justin Bieber

Tovább gyűrűzik a Bieber-botrány: most elájult a színpadon

Nincs nagy szerencséje a londoni koncertsorozattal Justin Biebernek: a hétfői botrány után újabb zűrös esettel került a bulvársajtó első oldalaira. A 19 éves tinikedvenc ezúttal időben kezdte a koncertjét, csak elájult a közepén.

2013.03.08 08:41ma.hu

A hétfői botrány után újra sikerült megdöbbentenie rajongóit Justin Biebernek a négy alkalmas londoni koncertsorozata harmadik fellépésén csütörtök este. A tinik egyik első számú kedvence hétfőn már sikeresen kihúzta a gyufát, amikor a koncertjét bő két órás késéssel kezdte meg, utólag pedig a bocsánatkérésen túl csak annyit mondott rajongóinak: technikai problémák adódtak. Ezzel azonban nem vigasztalta azokat a fiatalokat, akiknek az utolsó éjszakai vonatok miatt már a kezdés előtt haza kellett indulniuk, lemaradva így a fellépésről, és a kamaszok szüleinek sem lopta be magát a szívébe, akik az O2 Aréna körül várták gyermekeiket.

Justin Bieber a Twitteren tette közzé a kórházi képét


Most a csütörtöki közönség csalódott Bieberben, igaz, ezúttal legalább pontos volt a kezdés, csak a koncert közepe sikerült félre. Bieber váratlanul elkezdett tántorogni a színpadon, majd azt nyögte: "nagyon fáj a tüdőm!" - és összeesett. A színpad mögött mintegy 20 percet töltött az orvosi csapat kezei közt, közben a menedzser tájékoztatta a közönséget, hogy kedvencük oxigént kap és már javul az állapota.

A bő negyed órás szünet után visszatért a színpadra és befejezte a koncertjét, annak ellenére, hogy az orvos már akkor kórházba akarta vinni, hogy alaposan megvizsgálják a tüdejét, de állítólag Bieber szabályosan könyörgött, hadd menjen vissza a rajongóihoz, nem akarta cserbenhagyni őket. Így aztán némi késlekedéssel, este 11-kor vitték a sztárt a kórházba, ahol arra a megállapításra jutottak, hogy nincs komolyabb baj, csak túlzásba vitte a bulizást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.