Cirkuszt "rendelt" magának a jeles napra

Bohócokkal ünnepli 19. születésnapját Justin Bieber

Porondmester, artisták és bohócok: noha már a 19. születésnapját ünnepli, nem tartja gyerekesnek Justin Bieber, hogy cirkuszoljon a jeles nap örömére.

2013.03.01 10:29ma.hu
Fotó: MTI

Cirkuszolni készül a születésnapján Justin Bieber, de szerencsére ez nem abban fog megmutatkozni, hogy hisztizve a földhöz veri magát, ez nem is illene a 19 éves tinikedvenchez, a bohócokhoz, artistákhoz és porondmesterhez viszont soha nem lehet elég öreg az ember. Legalábbis Bieber szerint semmiképp, épp ezért gondolta, hogy mintegy 20 barátjával közösen, akikkel épp Angliában múlatja az időt, egy személyes cirkuszt szervez magának március 1-jén estére, mielőtt elfújná a tortáján a gyertyákat.

Az amerikai énekes sosem csinált titkot abból, hogy imádja a londoni klubok hangulatát, így aztán kapóra jött neki, hogy épp az Egyesült Királyságban tartott turnéja kellős közepén érte a születésnapja, ráadásul ezen az estén még fellépnie sem kell, így hát tényleg minden adott egy nagyszerű cirkuszos partihoz.

"A tökéletes helyszínt kereste, és végül a Cirque Du Soir-ra esett a választása, mivel imádja a giccses stílust. A helyszínen pedig minden készen áll a számára, lesznek bohócok, törpék, légtornászok és még tűznyelők is" - árulta el az egyik barátja a Daily Mirror című lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.