Az énekes kocsiját fotózta, mikor halálra gázolták

Belehalt a lesifotós Justin Bieber kukkolásába

Az életével fizetett a szenzációhajhászásért egy lesifotós: Justin Bieber hófehér, ámde üresen álló sportkocsiját vette célba a fényképezőgépével, amikor halálra gázolták.

2013.01.02 18:29ma.hu

Egy jó kép bármi pénzt megér - és a bulvárlapok egy-egy különösen jól sikerült fotóért valóban vastagon fizetnek. A paparazzik meg egyre jobban elszemtelenedve próbálnak minél tökéletesebb és ritkább képeket lőni, ha valamelyik híres sztárról vagy ismert emberről van szó. Olyannyira, hogy néha már az emberi élet sem elég drága, erre a legmegrázóbb példa talán Diana hercegnő végzetes balesete volt, a közelmúltban pedig egy ugyancsak a brit királyi családhoz köthető eset, amikor Katalin hercegné kórházi ápolóját verték át csaló rádiósok és a nővér két nappal később öngyilkos lett a szégyen miatt.

Fotó: MTI

Ezúttal azonban más forgatókönyv szerint zajlott az esemény és azon csattant az ostor, aki meglendítette azt. Egy meg nem nevezett lesifotós kedden éjjel Justin Bieberről szeretett volna exkluzív felvételeket készíteni, vagy legalábbis olyan képeket, amelyeknek közük van a tinisztárhoz. Kiszúrta, hogy az énekes hófehér Ferrarija a Los Angeles-i Getty Center Drive közelében parkol és igyekezett hozzá minél közelebb kerülni, még az sem zavarta, hogy ehhez a forgalmas úttestre kellett lopakodnia.

Az énekes nem tartózkodott az autóban, amikor megtörtént a végzetes baleset. Egy arra járó civil autó sofőrje későn vette észre a fotóst, aki a gázolásban szerzett sérüléseibe a kórházba szállítást követően meghalt. A pontos részletek egyelőre tisztázatlanok, de a rendőrség tájékoztatása szerint a gázoló valószínűleg mentesül a felelősség alól.

Bieber az esetről értesülve rövid közleményben tudatta az együttérzését az áldozat hozzátartozóival, egyúttal kifejtette, hogy talán ez a tragédia végre előmozdítja az ezzel kapcsolatos jogszabályok és egyéb intézkedések meghozatalát, amelyek nemcsak a hírességek életét és biztonságát védik, de a rendőrökét, ártatlan járókelőkét, és végső soron magukét a fotósokét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.