Szabadnapot kértek a vizsgázó tinilányok

Halasztják az iskolai vizsgákat Justin Bieber koncertje miatt

Hat iskolában készülnek elhalasztani a szokásos vizsgákat, miután száz lánytanuló kért szabadnapot Justin Bieber három oslói koncertjének idejére, ahová 550 kilométert kell utazniuk.

Képekben a tinibálvány, Justin Bieber képgaléria

2013.04.05 07:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Hat iskolában akarják elhalasztani a féléves vizsgákat Justin Bieber közelgő koncertje miatt Norvégiában. Roar Aasen, az alesundi iskola rektora a szokatlan lépést azzal magyarázta csütörtökön az Aftenposten című lapnak, hogy száz lány kért iskolai szünnapot a vizsga idejére. "Feltétlenül el kell" ugyanis jutniuk a 19 éves kanadai énekes három koncertjének valamelyikére, melyeket április közepén az 550 kilométerre lévő Oslóban tartanak.

Bieber Twitter-oldalán hangot is adott annak, milyen "szupernek" tartja, hogy a norvég pedagógusok ilyen figyelmesek fiatal és többnyire női rajongóit illetően. Az iskolákért felelős alesundi politikusok ugyanakkor nem osztoznak ebben a lelkesedésben. A vizsgák elhalasztásának témáját a városi tanács napirendjére is kitűzték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.