A marihuána jellegzetes szaga árulkodott

"Ismeretlen" kábítószert találtak Justin Bieber turnébuszában

Kis mennyiségű kábítószert talált a svéd rendőrség azon az autóbuszon, amelyet Justin Bieber kanadai popénekes koncertkörútján használ. Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen drogról van szó.

Képekben a tinibálvány, Justin Bieber képgaléria

2013.04.26 14:18MTI
A galériához KATT a képre!

A drog mellett egy kábítópisztolyra is bukkantak, amikor szerda este átkutatták az üres járművet, amely Justin Bieber stockholmi koncertjének helyszíne, a Globen koncertközpont előtt parkolt - közölte csütörtökön Lars Bystrom rendőrségi szóvivő. Hozzátette, hogy nincs gyanúsítottjuk, és senkit nem vettek őrizetbe.

Nem árulta el azt sem, milyen fajta kábítószerről van szó, mondván laboratóriumi elemzésre küldték a drogot.

A rendőrség azután lépett akcióba, hogy a buszból marihuánaszag áradt ki, amikor az előtt a szálloda előtt parkolt, ahol Bieber megszállt. Riasztották a kábítószer-ellenes csoportot, és a koncert idején átkutatták a járművet.

A kanadai énekes 2013. évi világturnéja keretében lépett fel Stockholmban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.