A rendőrség még keresi

Üvegvisszaváltóra izgult rá a perverz férfi

Szemtanúk személyleírása által próbál az olasz rendőrség a nyomára bukkanni arra a férfire, aki egy üvegvisszaváltóban elégítette ki magát.

2012.09.28 11:29ma.hu

Nagy erőkkel keresi az olasz Varallo város rendőrsége azt a perverz férfit, aki egy üvegvisszaváltóban elégítette ki magát. A szemtanúk szerint az illető egyszerűen csak ledobta a nadrágját, amikor megállt a gyűjtőautomata előtt, majd az egyik nyílásba dugta a nemiszervét és "megerőszakolta" a gépet. Aztán beugrott az autójába és elmenekült - számolt be a különös esetről az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.