Gyerekeiket is elvehetik a perverz szülőktől

Nyílt utcán közösültek a nyolcgyerekes szülők

Szexuális perverzió és a közerkölcs megsértése miatt őrizetbe vett a rendőrség és eljárást indított egy nyolcgyerekes szülőpáros ellen, akik a nyílt utcán hódoltak szenvedélyüknek.

2012.07.26 11:29ma.hu / manna.ro

Elsőre 20 napra vették őrizetbe a romániai rendőrök azt a házaspárt, akik a nyílt utcán, az út közepén közösültek, de egyúttal eljárást is indítottak ellenük szexuális perverzió és a közerkölcs megsértése miatt. A bíróság később jóváhagyta az előzetes letartóztatást, így a börtön 60 napra tolódott ki. A párosnak nyolc gyermeke van, az eset után azonban könnyen elveszíthetik őket is, mivel a gyermekvédelem is bekapcsolódott az ügybe - adta hírül a manna.ro című hírportál.

A sajtó által idézett ügyész beszámolójából kiderül, hogy a páros még csak meg sem próbálta leplezni tettét: fényes nappal, délután fél három körül pucérra vetkőztek és úgy láttak hozzá az üzekedéshez, miközben a jelenetet több kiskorú gyermekük és néhány járókelő nézte döbbenten. A letartóztatásuk után a nyolc gyermeket a 62 éves nagymamánál helyezték el, a szomszédok azonban további furcsaságokról is beszámoltak.

Mint kiderült, a faluban a párost meglehetősen iszákosnak ismerik, szabados szexuális elveik pedig már a gyerekeket is megfertőzték: a szomszédok szerint az egyik kiskorú gyermek már szexuális viszonyra lépett egy másik ugyancsak kiskorúval. A legfiatalabb gyermek 2 éves, a legidősebb 16. Egyelőre kérdés, hogy a nevelésük megoldható-e valamelyik rokon segítségével vagy állami gondoskodásba kell őket helyezni. Az biztos, hogy egyik gyerek sem jár iskolába vagy óvodába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.