Lebukott a perverz leselkedő

Rejtett kamerával kukkolta a vonat vécéjét

Rajtakapták a perverz kukkolót, aki egy vonat vécéjébe dugta a parányi kamerát, és valahányszor valaki kijött a mosdóból, máris rohant kicserélni a memóriakártyát.

2012.09.06 17:29ma.hu

Titkos kamerát rejtett egy ingázó utas a lengyelországi Kedzierzyn-Kozle vonalon közlekedő járat mosdójába, egészen pontosan a vécécsészébe, hogy így kukkolja azokat, akik gyanútlanul betérnek a hosszúra nyúlt úton egy kicsit könnyíteni magukon. A 44 éves Piotr Kalowski akkor lett gyanús a többi utasnak, amikor a sokadik alkalommal sietett a mosdó felé, ráadásul mindig olyankor, hogy valaki épp kijött onnan.

Miután jelezték a furcsaságot a kalauznak, az értesítette a rendőrséget, akik rövid keresgélés után meg is találták az árulkodó készüléket. Mint kiderült, a különleges dobozba rejtett kamerával rendszeresen készített a férfi felvételeket, és azért kellett sietnie, hogy ki tudja cserélni benne a memóriakártyát, miután felvette a gyanútlan utasokat dolguk végzése közben.

A nyomozók számos memóriakártyát fedeztek fel nála, amelyeken férfiak és nők képei egyaránt találhatók voltak - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.