Az egyik áldozat "fogott szagot"

Mobilvécé tartályából kukkolt a szatír

Egy fesztiválon a vécétartályba bújt el egy perverz férfi, aki még a fekáliát is elviselte magán, csak láthasson néhány ülepet. Először elmenekült, de a rendőrség hamar a nyomára akadt.

2011.07.13 14:29ma.hu

Letartóztatta a rendőrség azt a 30 éves férfit, aki egy jógafesztiválon bukott le, miközben a hordozható vécék egyikének tartályába rejtőzve leste ki a gyanútlan áldozatok alfelét.

A coloradói rendőrség tájékoztatása szerint Luke Ivan Chrisco a helyszínről még el tudott menekülni, de néhány nappal később a pontos személyleírás alapján egy járőr kiszúrta és a bizonyítékok alapján sikerült rács mögé dugni őt.

A fesztiválon egy nő szólt a biztonsági őrnek, miután a vécé fedelét felemelve mozgást látott, de akkor sikerült kereket oldania az őt üldözőbe vevő őr elől.

Chriscónak most illegális szexuális érintkezés és a személyiségi jogok megsértése miatt kell a bíróság előtt felelnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.