3 ezer nőről 35 ezer fotó, tudtukon kívül!

Meztelenül fotózta pácienseit a perverz nőgyógyász

Fogalma sem volt a háromezer páciensnek arról, hogy nőgyógyásza titokban fényképeket készít róluk, miközben a vizsgálat zajlik: a már nyugdíjas orvos ellen két egykori asszisztense tett panaszt.

2011.11.25 08:37ma.hu

Két egykori asszisztense buktatta le azt a német nőgyógyászt, aki praktizálása alatt összesen mintegy háromezer pácienséről készített azok tudta nélkül aktképeket: a bizalmukat kihasználva 35 ezer képet gyűjtött össze ilyen módon. A rendőrség nem számolt be a részletekről, hogy hogyan tudta a fotókat elkészíteni, de jelentésük szerint az 56 éves, Rajna-vidéki Dr. Joachim K. ellen máris 700 nő tett büntetőfeljelentést.

A német hatóságok egyelőre még csak megpróbálják kideríteni, hogy kik estek még áldozatul a perverz orvosnak, a már egyértelművé vált 800 nőből csak elenyésző százalékuk döntött úgy, hogy nem bolygatják a múltat.

"Még csak a vizsgálati szakasz közepénél járunk, így várható, hogy jóval több panaszos kerül elő" - jelentette ki az ügyész. Mivel az orvos már visszavonult, az elkövetett bűncselekmények ellenére is legfeljebb egy év börtönre számíthat - jelentette a német Bild újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.