Lebukott a kukkoló

A női öltözőt filmezte a perverz zsaru

Egy banális véletlen folytán bukott le a perverz rendőr, aki kolléganőit kukkolta a női öltözőben, sőt, még videóra is vette, amint a csinos rendőrnők az öltözőben alsóneműben flangálnak.

2013.05.31 10:40ma.hu

Saját kollégái indítottak vizsgálatot ellene, és nem sok jóra számíthat az a német rendőr, akiről egy véletlen szerencsétlen folytán kiderült, hogy videóval kukkolta a kolléganőit az öltözőben. A 30 éves Martin Koller, aki a Saar-vidéken volt beosztva szolgálatra, elveszítette azt a pendrive-ot, amin az öltözőben titkon készített videókat tárolta és kollégái találták meg a személyzeti parkolóban.

Az már biztos, hogy a rendőrség állományából elbocsátják, a további következmények azonban egyelőre nem ismertek - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.