Sikálni szabad, szexelni nem

Pucér pucolókat kukkol a rendőrség

Takarítani szabad, szexelni nem, legalábbis engedély nélkül semmiképp. Ellenkező esetben súlyos büntetés várhat a pucér takarítónőket közvetítő vállalkozásra, a szabályok betartását pedig a rendőrség felügyeli.

2012.04.12 11:29MTI

Pucér pucolókat figyel árgus szemmel a rendőrség Texasban, nevezetesen ruhátlanul dolgozó takarítónőket, hogy nem nyújtanak-e szexszolgáltatást is. Az utóbbira ugyanis nem váltotta ki az engedélyt a meztelenül szorgoskodó takarítólányok közvetítésével foglalkozó vállalkozás, amelyet egyébként egy nő működtet Lubbock városában.

Amennyiben szex is szerepel a cég szolgáltatásaiban, akkor évente 650 dollár pluszadót kell fizetnie és 5 ezer dollárt biztonsági letétbe helyeznie az amerikai állam jogszabályai szerint. Ha viszont nincs engedély, ám történik ilyen cselekmény, akkor a rendőrség 2 ezer dollárral bírságolhatja a céget.

A 26 éves tulajdonos váltig fogadkozik, hogy lányai csakis takarítanak, még csak megérintésük sem megengedett. Egy lány 100 dollárba kerül óránként, kettő pedig 150-be a megrendelőnek.

A vállalkozás jelenleg 3 lánnyal működik, de tulajdonosa már tárgyal újabbakkal, mert bővítené hálózatát. A megrendelő egyébként kérheti, hogy a lányok ruhában dolgozzanak, de az is ugyanannyiba kerül, mint amikor teljesen nekivetkőznek a munkának.

Hogy miként tartja szemmel a rendőrség a takarításokat, arra nem tért ki Jonathan Stewart lubbocki rendőrőrmester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.