Nem zavarta a párt a sok járókelő

18+ Fényes nappal szexeltek a nyílt utcán

Nem mondhatni, hogy szégyenlősek lehetnek, a kazahsztáni pár ugyanis egyáltalán nem zavartatta magát, miközben a nyílt utcán, egy padon kezdtek szexelni,

2014.09.30 22:00ma.hu
Fotó: Screenshot

Egy kazahsztáni, Almaty városban lévő park szélén ült egy padon és épp a cigarettáját szívta Ulmes Karimov, amikor néhány méterrel odébb fura jelenetre lett figyelmes. A szerelmespár látszólag csak belefeledkezett az ölelkezésbe, ám ha kicsit jobban megnézzük, elég jól látható, hogy a férfi nadrágja térdig le van tolva, a nő altestét meg semmi nem fedi - és ha ez se lenne elég, a mozgás mindennél beszédesebb.

A felhevült párost nem zavarta az előttük elsétáló férfi, de ami még rosszabb, hogy másodpercekkel később az ellenkező irányból egy anya és a kislánya tűnt fel. A közelben cigarettázó Karimov felvétele alapján a rendőrség már keresi a párt, akiket a jó erkölcs megsértésével szeretnének eljárás alá vonni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.