Mindkét börtönőrt elítélték

Nem tudtak egymásról: ugyanazzal a rabbal szexelt két fegyőr is

Szexuális bűnök elkövetése miatt zárták börtönbe a férfit, de úgy tűnik, a rácsok mögött sem tudott parancsolni a libidójának, és ehhez két fegyőrnőt is sikerült megnyernie, mindkettővel lefeküdt.

2014.08.22 12:33ma.hu
Fotó: Washington Megyei Seriffhivatal

Egyik fegyőrnek sem volt fogalma róla, hogy nem ő az egyetlen, a rab pedig nem dicsekedett el a hódításaival, de végül csak kiderült, hogy két fegyőrnővel is alkalmi viszonya volt a szexuális zaklatás és testi sértés miatt elítélt Jang-Li Delgado-Galban. A hatósági iratokból nem derült ki egyértelműen, hogy a férfi, aki a letartóztatása előtt nem szerepelt a szexuális bűnelkövetők listájában, mennyi időre került rácsok mögé.

Először a 38 éves Jill Curry (a képen balra) bukott le, a vádirat szerint kiengedte Galbant a cellájából, majd egy szekrénybe bújva szexeltek, ezt a biztonsági kamera több alkalommal is rögzítette. Egy hónappal később, e hét keddjén a 32 éves Brett Robinsont is letartóztatták, ellene 12 rendbeli bűncselekmény miatt emeltek vádat, köztük 6 rendbeli szexuális magatartással összefüggően. A Washington megyei seriff, Pat Garrett szerint a két nő tettének súlyosságát fokozza, hogy milyen beosztásban követték el a nemi aktusokat.

A rabot egyelőre a két nő áldozataként kezelik, a vádlottakat pedig felfüggesztették, jelenleg kényszerszabadságukat töltve várják a nyomozás eredményét - számolt be a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.