Rendbe akarta hozni a dolgokat

Azért lopott bort, hogy találkozhasson a börtönben ülő barátjával

Ellopott egy olcsó bort, de nem vitte túlzásba az óvatosságot a nő, sőt, direkt úgy intézte, hogy lebukjon. Így elérhette, hogy letartóztassák és ugyanoda kerüljön, ahol a barátja is előzetesben ül.

2014.08.18 07:29ma.hu
Alicia Walicke (Fotó: Cedar Park Police)

Amikor elcsípték, kezében a lopott üveg borral, Alicia Walicke azt mondta a rendőröknek, azért lopott, mert az ő hibája miatt kellett ugyanaznap este, valamivel korábban letartóztatni a barátját, és ő rendbe akarta hozni a dolgokat, de ehhez találkoznia kellett vele. A texasi rendőröknek nem volt más választásuk, mint ugyanoda beszállítani a nőt, ahol a barátja is előzetes letartóztatásban ült, igaz, később 5000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték - számolt be a Daily Mirror.

A nő egy benzinkúton vágta zsebre a bort, de nem először került összetűzésbe az igazságszolgáltatással: két másik alkalommal is elítélték már lopásért, valamint egyszer hivatásos személy elleni támadásért is eljárás indult ellene, amikor megharapott egy rendőrt. A sajtóhírek arról nem szólnak, hogy a barátját miért tartóztatták le, mint ahogy azt sem tudni, hogy a rácsok mögött töltött idő alatt sikerült-e "rendbe hozni a dolgokat" a szerelmeseknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.