Hatalmasat zakózott a tolvaj

Kínos: biciklit akart lopni, de elfelejtette, hogy kell tekerni

Hatalmas bukás lett a "jutalma" a tolvajnak, aki a kutyaajtón keresztül osont be a házba, onnan pedig egy biciklivel akart elszelelni, de a jelek szerint elfelejtette, hogyan is kell felszállni.

2014.08.04 13:29ma.hu
Fotó: YouTube

Azt mondják, a biciklizést nem lehet elfelejteni, de a jelek szerint van, akinek mégiscsak sikerült - vagy soha nem is tudott igazán nyeregben maradni, ahogy ezt a biztonsági kamera felvétele is bizonyítja. A balfék betörő a kutyaajtón keresztül mászott be a houstoni házba, amikor az ott lakó Tony Ragsdale és Doug Eldridge épp nem voltak otthon, majd röviddel később egy biciklit tolva rohant kifelé a kapun. A háztól néhány méterre megpróbált felpattani a bringára, de... ezt jobb látni, mint szóban elmondani.

A házigazdák két kutyája, Pancho és Buddy sem volt a helyzet magaslatán, mert bár otthon voltak a betörés ideje alatt, egyikük sem tartóztatta fel a tolvajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.