Kiszabadították, hogy utána lecsukhassák

Szorult helyzetbe került a betörő, kicsi volt a lyuk a falon

Igaz, hogy nem valami vastag fickó volt, de még így is alábecsülte az arányokat a kínai betörő, aki egy szűk résen próbált bemászni egy házba, de aztán ott rekedt félúton.

2014.07.23 09:31ma.hu
Fotó: LiveLeak

Elnézve a kínai betörőt óhatatlanul is Micimackó juthat az eszünkbe, igaz, ő befelé még kényelmesen mászott be Nyuszi odújába, csak kifelé akadályozta a nagy hasa, és meg kellett várni, míg annyira lefogy, hogy ki lehessen őt húzni onnan. A közröhej tárgyává vált betörő viszont már befelé mászva rájött, hogy rossz ötlet volt a falon lévő szűk résen keresztül próbálkozni - és már késő volt, mert onnan se előre, se hátra nem tudott moccanni.

Egy szomszéd értesítette a rendőröket, akik aztán a tűzoltók segítségét kérték, a férfi lábai ott lógtak a falból kifelé, felsőteste meg a lakáson belül. Hogy miért gondolta, hogy a kis résen átfér, az még a hatóságok számára is rejtély, a mentőcsapatnak mindenesetre különleges eszközöket is be kellett vetniük, hogy lehetőleg mind a tolvajban, mind a ház falában minél kevesebb kár keletkezzen.

A legrosszabb azonban a tolvaj számára valószínűleg mégsem az, hogy lebukott, és hogy nem sokáig örülhetett a szabadságának, mert amint kikerült a falból, már várta őt a bilincs. Hanem az, hogy a mentési jelenetet valaki felvette, aztán feltöltötte az internetre. Na ez az igazi ciki, nem a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.